If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от какво може да ми дава умопомрачителния разход 18-19 на сто,при положение че ми е добре дебитомера.Възможно ли е да е от тая ланда сонда(за 1.8 говоря)
от какво може да ми дава умопомрачителния разход 18-19 на сто,при положение че ми е добре дебитомера.Възможно ли е да е от тая ланда сонда(за 1.8 говоря)
според мен сам си даваш отговора. Като са ти тестварли дебитомера(ако са го правили де) компютъра не показва ли други проблеми. Сигурен ли си че дебитомера ти е в ред?
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
колеги ей са се вращам от диагностика-ламбда сонда се оказа,а колата въобще неработи хубаво.само прекъсва придръпва,няма мощност и това и на гас и на бензин,та утре щесе сменя и ще пиша дави кажа имали ефект.поздрави
колеги смених сондата ама проблемите продължават,сеедно недостига гориво,дависе неще да вдига оборотите напр. трагва дасе дави давам гас ама никой седят на 1 000 и се тресе колкото и да натискам гаста неще.на мен това ми мяза или на горивен филтър и запушени дюзи в комбинация с лош бензин,са горя бензина ще заредя 100-так от шел и ше видим дали има ефект.поздрави
колеги смених сондата ама проблемите продължават,сеедно недостига гориво,дависе неще да вдига оборотите напр. трагва дасе дави давам гас ама никой седят на 1 000 и се тресе колкото и да натискам гаста неще.на мен това ми мяза или на горивен филтър и запушени дюзи в комбинация с лош бензин,са горя бензина ще заредя 100-так от шел и ше видим дали има ефект.поздрави
Я провери да нямаш избила свещ.. ако не пофорцирай малко колата вкарай я повече в обороти да се продуха системата и кат свърши бензина налей хубав. Ако си мил двигатела проблема може да е тука на 166 така беше станало и Светльо ми отвори свещите бяха пълни с вода и не даваха ток и така ми предърпваше и нещеше да върви.
landikar Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
колега свещите ги развих всичките и неможе дае от тях след като на газ колата работи добре а на бензин прави мизериите.иначе на бензин след 3 500-4 000 оборота се набира и някой път се набира яко някой път неще.сега остава да разменя с някой колега дебитомера да видя дали нее той,защото днес смених ламбдата ей така за спорта.аи в перник някой да знае читав ама наистина читав майстор да казва щот ми писна от аматйори.поздрави
Колега, що си й сложил газ на твойта машинка?!? От газовата ти се побърква компютъра и трупа грешки, това е. Всяка кола която се кара основно на газ има проблеми с работата на бензин, ФАКТ. Аз брах сумати години ядове с една Дедра точно по тази причина и се заклех че никога повече няма да сложа газ, ако ще да ми гори и по 35 на 100 бензин
Колега, що си й сложил газ на твойта машинка?!? От газовата ти се побърква компютъра и трупа грешки, това е. Всяка кола която се кара основно на газ има проблеми с работата на бензин, ФАКТ. Аз брах сумати години ядове с една Дедра точно по тази причина и се заклех че никога повече няма да сложа газ, ако ще да ми гори и по 35 на 100 бензин
ако е газов инжекцион мисля че няма да има такива проблеми след още 10к ще мога да имам по точно мнение по въпроса но засега 3-4к км горе долу бива
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment